top of page

MVH-158GH VIBRATORPLATTA

MIKASA MVH-158GH är en smidig hydraulmanövrerad fram- och backgående vibratorplatta för packning av grus, sand, jord mm. Snabbare och med mer kraft än liknande plattor och med precis och steglös hastighetsreglering.

Den steglöst hydrauliska fram/backregleringen gör maskinen mycket lättmanövrerad och ger en mjuk och precis omställning med möjlighet till stillastående packning. Obehagliga ryck vid riktningsbyte undviks helt och den mycket snabba responsen från maskinen är extra välkommen vid arbeten mot väggar och fasta föremål. Det dubbla körreglaget möjliggör fler arbetspositioner och passar både höger- och vänsterhänta förare. Reglaget återgår till framåtgående läge när det släpps. Maskinens fasta handtagsbåge underlättar manövreringen vid körning i slänter och på ojämnt underlag. Handtaget är väl avvibrerat och har ett självlåsande transportläge.

MVH-158GH är med sin höga centrifugalkraft och låga tyngdpunkt en mycket effektiv vibratorplatta som dessutom är snabbare och mer tidsbesparande än många andra jämförbara modeller. Det kompakta utförandet gör maskinen lämplig även för användning i trånga och begränsade utrymmen som t.ex. rörgravar. Bottenplattan har en form som gör att grus inte stannar kvar på ovansidan.

Som standard är MVH-158GH utrustad med en tydlig digital mätare som visar driftstimmar och aktuellt motorvarvtal. Den kombinerade skydds- och lyftkåpan av stål har en lyftögla bred nog för gafflar och ett gummilock som underlättar åtkomst vid tankning och service. Motorn är en magnapullstartad Honda GX200 bensinmotor med cyklonrenare som mycket effektivt renar luften och därmed förlänger serviceintervall och livslängden på motorn. Till maskinen finns en lätt och effektiv transportanordning som tillval.

Den lågt placerade oljebadssmorda vibratorn med mycket god smörjning och enkelt underhåll ger en låg tyngdpunkt vilket bidrar till god stabilitet och effektivare packning. Som alla markvibratorer från MIKASA är MVH-158GH driftsäker och långlivad med låga underhållskostnader.

 

Som tillval finns en polyuretanmatta för avjämning av nylagd marksten och andra stenbeläggningar samt en lätt avlyftbar vattentank för asfaltpackning.

FÖRDELAR MED MVH-158GH

  • Kombinerat körreglage för steglös och precis hastighets- och fram/backeglering och möjlighet till stillastående packning.

  • Fast handtagsbåge som underlättar körning i slänter och på ojämna underlag.

  • Lågt placerad tyngdpunkt och hög centrifugalkraft ger god packning.

  • Tidsbesparande eftersom maskinen kan gå snabbare än andra liknande plattor.

  • Honda bensinmotor med oljevakt och effektiv cyklonrenare.

  • Digital mätare för driftstimmar och motorvarvtal.

  • Bottenplatta med ”självrengörande” design.

  • Skydds- och lyftkåpa av stål med praktiskt gummilock för bränslepåfyllning och underhåll.

  • Transportanordning som tillval.

  • Polyuretanmatta för körning på marksten finns som tillval.

MVH-158GH.jpeg

FAKTA MVH-158GH

Motor:                            Honda GX200

Bränsle:                         Bensin

Motorns nettoeffekt:       4,1 kW

Arbetsvikt:                     148 kg

Centrifugalkraft              27,0 kN

Vibrationsfrekvens:        90 Hz

Arbetshastighet:            0-27 m/min

Bottenplatta, BxL:         430x700 mm

Dimension, LxBxH        1140x430x980 mm

bottom of page